Jump to content
  • 0

Mon TS ce lance avec un voile blanc


Sofiane92
 Share

Question

Bonjour depuis quelque jour je ne peux plus jouer à TS car lorsque je le lance il y'a un voile blanc dans le menu et quand je veux charger une ligne avec train il y'a aussi ce voile blanc et ducoup cela rend le jeu injouable.

Je ne sais si quelqu'un à le meme problème que moi et si quelqu'un peut trouver une solution cela serais sympa

20210213094927_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

Posted Images

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...

image.png.d44516590e7bf6f38e291638d956adf5.png

Becoming a premium member is enjoying all the benefits of the site and its services in an unlimited way and without advertising! Unlimited downloads, special customization items, 10% permanent discount in the store... With the RW Central Premium Subscription you are supporting the development and maintenance of the website and help us to develop new services and products.

👉Show Me Premium Subscriptions👈

OR

Disable your ad blocker if you want to help RW Central for free

Ok