Jump to content

✔ [FIXED] RWEnhancer 2 AUDIO not on windows standard?


Alti
 Share

Recommended Posts

Hello,

my Trainsim play Audio to my selected Audio. so now its selected to my Headspeakers
Realtek HD Audio 2nd output, these are set to my STANDARD-Audio in Windows10 settings.
but Enhancer plays Audio only on the normal Audio Speakers not on my headphones,
which are not set to windows standard..
how to switch the Audio from Enhancer2 to the windows standard- so it will use my headspeakers?
thanks for an tip.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Hello,
so its maybe an Windows Problem.
i have restart Windows10 and now i hear the RWEnhancer Sound on my Headphone.
Also i have tryed to switch the Audio Speakers to Windows standard, so i have to restart
Windows10 to hear the sound on the Audio speakers...

Link to comment
Share on other sites

  • RW Central changed the title to ✔ [FIXED] RWEnhancer 2 AUDIO not on windows standard?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...